Lomamökki Porissa. Vuokraa mökki, alle 30 min ajomatka Yyteriin.

Vuokramökki Pori

Apartments Borg Ankkurikari sijaitsee osoitteessa Kahalantie 62, 28190 Pori. Porin keskustasta ajoaika noin 15 min. Loma-asunto sijaitsee Kokemäenjoen suistoalueella. Loma-asunnolta ruopattu väylä Kokemäenjoelle. Soutuvene majoittujien käytössä. Kajakit 2 kpl, kahden hengen intiaanikanootti ja sup-laudat 2 kpl vuokrattavissa erikseen. Loistavat mahdollisuudet sup-lautailuun ja melontaan! Syötä haluamasi päivät ja näet mitkä kohteet ovat silloin vapaana: VARAA TÄSTÄ

Lomamökki Ankkurikari

Lomamökki Ankkurikari sopii myös hyvin ryhmille esim. Tyky-päivien viettoon, yritystilaisuuksiin, henkilöstöpäiville, työhyvinvointipäiville, virkistyspäiville sekä yrityksille että yhdistyksille. Alueella on paljon aktiviteetteja; sauna ja kylpypalju, iso grillikota, sup-lautoja, kajakkeja ja inkkarikanootti. Myös erilaisia sisä- ja pihapelejä. Porin keskustasta ajaa paikalle noin 15 min.

Lomamökki Ankkurikarissa vietät myös hauskat pikkujoulut työporukan kesken. Varaa tila pikkujouluihin koko päiväksi tai klo 18.00-24.00. Käytössänne päämökki, saunamökki, kylpypalju ja iso grillikota. Ruuat ja juomat voi tuoda itse paikalle tai tilata pitopalvelusta, kuljetamme ruuat paikalle.

Juhlatila Pori

Juhlatila Lomamökki Ankkurikari sopii erinomaisesti yritystilaisuuksiin, tyhy-päiviin, syntymäpäiväjuhliin, sukujuhliin ym. Ruuat voit valmistaa joko itse paikanpäällä tai tilata pitopalvelu Miittingistä, me hoidamme ruokien kuljetuksen paikanpäälle.

Päivätilaisuuteen mahtuu hyvin noin 20 hengen ryhmä päämökkiin, ulkona terassilla ja puutarhakatoksessa lisäksi tilat 30 henkölle, majoitustilaa on 11 henkilölle. Vietä ikimuistoiset juhlat Lomamökki Ankkurikarissa.

Loma-asunto on täysin varusteltu. Päämökissä on 3 huonetta, keittiö, kylpyhuone, kuisti ja katettu terassi. Päämökkiin mahtuu maksimissaan 8 majoittujaa, saunamökkiin lisäksi 2. Keittiössä jääkaappipakastin, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, keraaminen liesi, puuliesi, astiastot 8+ ja ruuanlaittovälineet. Kylpyhuoneessa suihku, wc, pyykinpesukone, hiustenkuivaaja, shampoo, hoitoaine ja suihkusaippua. Makuuhuoneessa parisänky, vaatekappi, yöpöydät, pienemmässä makuuhuoneessa laatikosto ja kaksi yhden hengen vuodetta (tilauksesta lisävuode). Olohuoneessa sohva/ sänky kahdelle ja erillinen vuodesohva yhdelle, taulutelevisio ja dvdsoitin ja Wifi-yhteys. Lapsille lautapelejä ja kirjoja. Mökissä myös ilmalämpöpumppu mökin viilentämiseen kesähelteillä.

Saunamökissä tupa, jossa vuodesohva, Kastor-puukamiina ja sauna, jossa puilla lämpiävä kiuas ja vesipata. Saunamökin edustalla on iso terassi, joka osittain katettu, jossa myös palju. Terassilla on mukava viettää iltaa ystävien tai työporukan kanssa.

Voit halutessasi tilata ruuat juhliin tai illanistujaisiin pitopalvelu Miittingistä, toimitamme ne paikanpäälle valmiiksi. Katso tästä vaihtoehdot: MENUVAIHTOEHDOT

Grillaminen onnistuu myös sateisinakin päivinä isossa Grillikodassa, jossa kotakeittiö. Kaksi neljän hengen pirttipöytäryhmää. Kodassa voit tehdä myös loimulohta tai muurinpohjalettuja. Kauniilla ilmalla voit myös ruokailla ulkona, pöytäryhmä useammallekin ruokailijalle. Lemmikit tervetulleita, lemmikkimaksu 20 €. Tulopäivälle mahdollista saada myös paljun ja saunan lämmityspalvelu 30 €. Syötä haluamasi päivät ja näet mitkä kohteet ovat silloin vapaana:  VARAA TÄSTÄ

Kylpypalju Lomamökki, saunamökki, holiday home, bath tube, Apartments Borg Ankkurikari, apartmentsborg.fi
Juhlatila Lomamökki Ankkurikari Juhlatila Lomamökki Ankkurikari, Pori, Satakunta
Lomamökki Apartments Borg Ankkurikari Lomamökki , Holidayhome, Apartments Borg Ankkurikari
Lomamökki Apartments Borg Ankkurikari Lomamökki Apartments Borg Ankkurikari
Lomamökki , Holidayhome Apartments Borg Ankkurikari Päämökki - Lomamökki Apartments Borg Ankkurikari
Lomamökki, Satakunta, Pori, melontaa Kajakkivuokraus, melontaa, Kokemäenjoki, apartmentsborg.fi
Vuokramökki Pori Ranta, Vuokramökki, apartmentsborg.fi
Iso grillikota Laplander's hut, iso grillikota, large barbecue hut, apartmentsborg.fi, lomamökki Pori, holidayhome Pori
Päärakennus Vuokramökki Pori, Lomamökki Ankkurikari
Saunamökki terassi Saunamökki terassi Saunamökki terassi Saunamökki terassi Saunamökki terassi Saunamökki terassi
Juhlatila Pori Juhlatila Pori Juhlatila Pori Juhlatila Pori Juhlatila Pori Terassi pöytäpaikat 15 hlöä + puutarhakatos 16